Blaga: Sunt șanse ca Guvernul să cadă. Avem acordul PSRO, așteptăm răspunsul celorlalte grupuri

| 04 iun, 22:58

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat, joi, că sunt șanse ca Guvernul ''să cadă după moțiunea de cenzură'', arătând că există acordul PSRo și că se așteaptă în cursul acestei nopți răspunsul celorlalte grupuri parlamentare.

"Șanse sunt, dar sunt un politician echilibrat și nu aș spune că acest lucru sigur se va întâmpla. Șanse sunt. Avem acordul partidului dlui Geoană, așteptăm pe parcursul nopții, pentru că mâine depunem moțiunea, am transmis-o și celorlalte grupuri parlamentare — UDMR, grupul dlui Fenechiu, minorități altele decât UDMR și independenților—, poziția lor", a spus Blaga, la Realitatea Tv.

Liderul liberalilor a precizat că PNL are 173 de parlamentari, partidul lui Mircea Geoană — 13, iar pentru a trece moțiunea este nevoie de 280 de voturi.

"Sper să fie toți (parlamentarii liberali prezenți — n.r.). Am transmis mesaje în acest sens și eu și colega mea, doamna Gorghiu, ca toți să fie prezenți la această moțiune. Sper să fie cu toții pentru că este un moment politic foarte important în care noi nu numai că folosim dreptul constituțional pe care nu ni-l poate lua nimeni, dar în condițiile în care îndeplinim condițiile regulamentare și avem numărul necesar de semnături har Domnului să putem depune această moțiune și o depunem pe o temă extrem de importantă pentru români", a spus Blaga.

PNL va depune vineri moțiunea de cenzură care vizează votul românilor din diaspora.

Tag-uri: Guvern, PNL, PSRO, Vasile Blaga
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ