Blaga: Săptămâna viitoare discutăm ce sancțiuni dăm pentru senatorii absenți la votul în cazul Șova

| 04 iun, 22:19

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat joi că săptămâna viitoare la Biroul Politic Național se va discuta despre posibilele sancțiuni împotriva senatorilor liberali care au absentat la votul în cazul cererii DNA care îl vizează pe Dan Șova.

"Niciodată nu am discutat despre asta în spațiul public, înainte de a discuta săptămâna viitoare în partid. O să vedeți săptămâna viitoare. Miercuri avem și Biroul Politic Național, va fi precedat de o ședință a comisiei de unificare. O să punem lucrurile la punct pentru că vine moțiunea", a spus Blaga, la Realitatea Tv, întrebat dacă în cazul celor 11 senatori PNL care au absentat la votul în cazul Șova se vor da sancțiuni.

El a subliniat că în cazul acestui vot nu a existat un blat al liberalilor cu PSD.

"Nu a fost deloc (n.r. — blat). PSD și aliații lor au reușit încă odată să murdărească Parlamentul, care este într-o situație delicată din punct de vedere al imaginii, în acest caz Senatul, cu tot ceea ce au făcut marți. Nu am văzut în viața mea asemenea mobilizare de forțe în apărarea unui om, a domnului Șova, cum am văzut marți și data trecută, și asta nu poate să ne ducă decât cu gândul că probabil reprezintă un element important în ecuația de putere a PSD", a spus Blaga.

Liderul PNL a precizat că toți senatorii liberali au votat la vedere și că pe lângă voturile acestora în favoarea cererii DNA au votat și alți 13 senatori, probabil din partidul lui Mircea Geoană, UNPR și UDMR.

El a indicat că au existat și senatori PNL care au absentat motivat, precum Anca Boagiu. În cazul lui Crin Antonescu, Vasile Blaga a spus că nu știe unde a fost și că probabil acesta o să explice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 iun, 23:01
liviuioan
---MOBILIZAM si noi ceva ?--
M .ic dejun cu varza de BRUXELLES--videanu--berceanu--flutur---MICEDU . Tataie mai usor cu varza pe scari se supara--GINIRILI--lu matale--de care te dai defect , parca ai fost medic stomatolog si avizul de functionare l-a primit de la branconieri .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ