Striblea: Vechii liberali îl demolează pe Blaga! Vezi relațiile care i-au pus capac lui Blaga

| 05 iun, 09:05

Pe culoarele politicii se întrevede o nemulțumire crescândă la adresa lui Vasile Blaga din partea colegilor din vechiul PNL. Șușotelile mici și dese spun că, cel puțin în cazul Șova, Blaga nu a tras în direcția dorită de partid și de Președinte, susține pe blog jurnalistul Cătălin Striblea.

Jurnalistul Cătălin Striblea trece în revistă câteva momente cruciale care i-au erodat încrederea lui Vasile Blaga în rândul colegilor de partid.

"În aprilie 2013, ginerele lui Vasile Blaga lua 5 contracte într-o singură zi de la CNADNR. Compania trecuse doar de câteva luni în subordinea lui Șova. De fapt lista contractelor luate de ginerele lui Blaga de la guvernarea PSD este mult mai lungă. E adevărat, Vasile Blaga spune de ceva timp că nu mai are relații cu ginerele său pe care ”nu-l mai primește în casă.” Posibil să fie adevărat, dar în politică percepțiile sunt importante. Iar percepția colegilor săi nu-l ajută pe Blaga.

Citeşte şi:  Blaga: Sunt șanse ca Guvernul să cadă. Avem acordul PSRO, așteptăm răspunsul celorlalte grupuri

Intrarea în Parlament a lui Vasile Blaga, în Timișul lui Ilie Sârbu, a fost una cu emoții. Încă de la început a mirat că Blaga merge tocmai în județul lui Ilie Sârbu. Secretarul general al PDL putea să aleagă orice colegiu puternic. Acuzațiile de blat au fost imediate. În politică merge vorba chiar că PSD a renunțat la un loc de parlamentar ca să-l bage pe Blaga în Parlament.

În primăvara lui 2012 a apărut această știre, potrivit căreia căderea guvernului Ungureanu s-a pus la cale la Cornu, cu Ilie Sârbu. Între timp a devenit aproape public că moțiunea de cenzură a PSD-ului, în 2012 a fost sprijinită de PDL.

În mod oficial, toate aceste știri au fost negate de către toți ce implicați, dar unui ochi avizat, coincidențele îi pun măcar semne de întrebare. Și, poate nu întâmplător, cu o seară înaintea votului la Șova, Victor Ponta l-a numit pe Vasile Blaga experimentat, cel mai experimentat de la PNL. Una peste alta, însă, ce se întâmplă este folosit de vechii liberali în avantajul lor. O grămadă de lume l-ar vrea îndepărtat pe Vasile Blaga. Mai ales cei care vizează postul de premier. Fără Blaga, Cătălin Predoiu își pierde cel mai important sprijin. Cred că nici domnul Iohannis nu este foarte trist. Am văzut publicații care lucrează subtil la statuia lui Iohannis, demolând soclul lui Blaga", scrie Cătălin Striblea.

Tag-uri: PNL, psd, Vasile Blaga
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ