Buşoi: Obiectivul PNL rămâne obţinerea a cel puţin 20% din voturi la europarlamentare

| 13 mai, 2014

Europarlamentarul Cristian Buşoi a declarat marţi, la Arad, că obiectivul PNL pentru alegerile europarlamentare din 25 mai rămâne obţinerea a cel puţin 20% din voturi.

"După mai bine de două săptămâni de campanie electorală, cred cu sinceritate că PNL-ul îşi va atinge obiectivul propus, acela de a obţine cel puţin 20% din voturi, aceasta însemnând obţinerea a şase sau chiar şapte mandate", a spus Cristian Buşoi.

El a afirmat că în România va trebui să se continue implementarea programului 'E-health' (continuarea emiterii de carduri electronice de sănătate - n. r.), program pe care se pune foarte mare accent la nivel european,

"În perioada cât am condus Casa Naţională de Sănătate, am constatat că implementarea acestui program a mers mai greu, din cauză că au existat interese contrare. Majoritatea medicilor sunt oameni responsabili, care lucrează corect, însă am constatat că au fost, spre exemplu, suspiciuni că unele laboratoare medicale au decontat investigaţii fictive sau că au fost emise reţete fictive şamd. Ori, prin emiterea de carduri de sănătate, respectiv completarea dosarului electronic al cetăţeanului, aceste ilegalităţi vor fi excluse", a susţinut Cristian Buşoi.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 mai, 2014
Valter COJMAN
PNL si 20%
Vise... Daca PNL ia 17% poate fi considerat ca o minune...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ