Cabinetul Ponta 3 a fost validat de Traian Băsescu. Salut revenirea UDMR la guvernare

| 05 mar, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns la un acord cu premierul Victor Ponta şi validează Cabinetul Ponta 3.

"Eu nu pot decat sa inchei prin a va dori mult succes. Salut revenirea la guvernare a UDMR, vechi aliati, si, va pot spune, intotdeauna aliati de nadejde atunci cand te-ai inteles cu ei, o spun din experienta", a declarat Basescu, dupa ce noii ministri au jurat cu mana pe Biblie si pe Constitutie.

Preşedintele a încercat şi o glumă. "Sampanie nu am ca premierul mi-a dat un buget mic, asa ca discutati cu el sa v-o dea la Palatul Victoria", a precizat seful statului, razand.

Traian Basescu s-a declarat impresionat de numarul mare de ministri tineri, notand ca a incercat si el acest lucru. "Cu unii am reusit, cu altii nu. Sper ca premierul fie mai norocos decat mine", deoarece "tineretea aduce si mai multa fantezie in exercitiul guvernamental, ceea ce, cred eu, e foarte bine", a mai spus acesta.

Marți, plenul comun al Camerei Deputaților și Senatului a adoptat hotărârea privind modificarea structurii și compoziției politice a Guvernului României.

Președintele Traian Băsescu a semnat miercuri decretul privind revocarea din funcție și numirea unor membri ai Guvernului, care a fost ulterior publicat în Monitorul Oficial.
Guvernul isi va asuma raspunderea pe un nou program in consecinta eu voi valida azi ministrii care au trecut ieri prin parlament. Sper ca asa cum eu imi respect partea din acord si partea din acord care revine guvernului sa fie respectata in termenii stabiliti.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ