Circoteca în Parlament! Crin vrednic urmaș al lui Neamțu și Vadim

| 05 mar, 2014

Șoc și groază! Crin Antonescu chiar a făcut-o! Liberalul s-a sinucis politic, dar nu înainte să facă un adevărat circ în Parlament, demn doar de Corneliu Vadim Tudor și Mihail Neamțu. Acum, după actul teatral, lui Antonescu nu-i mai rămâne decât să-l lase pe Badea să-i taie capul.

La reuniumea celor două Camere pentru aprobarea noului Guvern, președintele liberal a identificat perfect momentul pentru un harakiri, cu diferența că gestul lui Antonescu nu a avut nimic de-a face cu onoarea pe care o presupune acest ritual japonez, ci mai degrabă cu o ipocrizie crasă, motiv pentru care nu trebuie să cădem în capcana liberalului și să desconsiderăm agenda ascunsă a acestuia.

Penibilul situației a fost potențat și de faptul că acesta și-a dat demisia din funcția de președinte al Senatului după ce Victor Ponta a subiliniat că “Avem un preşedinte care a anunţat că demisionează în 5 minute şi e în funcţie. Avem un alt preşedinte care a spus că demisionează dacă nu trece referendumul şi e în funcţie”, iar nu în cadrul primei intervenții de la tribuna Parlamentului. Acest lucru nu face decât să demonstreze că Antonescu se apropie cu pași repezi de profilul lui Băsescu manifestând aceleași ieșiri teatrale și isterice, dând dovadă de aceeași instabilitate și lipsă de predictibilitate și mai ales preluând în mare proporție temele abordate de președintele demis, căruia speră să ia locul în acest an.

Să stabilim un lucru – ceea ce a făcut Antonescu, indiferent de ce sunt instruiți liberalii să promoveze în mass-media românești, a fost expresia clară a faptului că președintele PNL încearcă, prin orice mijloace să (re)câștige electoratul de dreapta, speculând că aceștia vor o ruptură definitivă de putere și de PSD, motiv pentru care putem fi siguri de faptul că această mișcare a fost îndelung gândită și programată.

Modul în care a acționat Antonescu ne duce cu gândul la circul pe care doar C.V. Tudor și Mihail Neamțu l-au mai făcut în Parlament spre amuzamentul celor din sală. Criticile la adresa gestului făcut de liberal nu au întârziat să apară în spațiul public, mai ales privind lipsa de seriozitate a acestuia raportată la context și la funcția la care a renunțat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 mar, 2014
Goe
Obiectivul cu lentile roshii si uns cu ckackat
Un punct de vedere imbbecil, tipic pesedist de la obiectivul infundat in ochiul maro al pontanacului! Masatzi-le prostata cu limba fetelor, si pontanacului si varanului, ca le place pe la spate la fel de mult cum va place voua sa-i lindjetzi!
06 mar, 2014
NUCU
FARA LENTILE
MAI BINE INCA 9 LUNI CU BASE DECIT INCA 9 ANI CU CRIN

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ