Victor Ponta despre relaţia cu Traian Băsescu: Singurul care a avut de pierdut este Vasile Blaga

| 05 mar, 2014

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, la România TV, că în acordul la care a ajuns cu Traian Băsescu niciuna din părţi nu este perdantă. Singurul care a avut de pierdut este Vasile Blaga deoarece partidul său a depus la CCR o sesizare fără obiect.

Victor Ponta s-a declarat mulţumit că România are un nou guvern în urma acordului la care a ajuns cu preşedintele Traian Băsescu. "Din ce s-a discutat ieri şi azi, cel care a pierdut este Vasile Blaga. Nu cred că Traian Băsescu a pierdut. Am avut un acord pe care l-am respectat amândoi", a declarat Ponta, conform RomâniaTV.net.

Întrebat dacă înţelegerea la care a ajuns reprezintă un reviriment al coabitării, Ponta a răspuns: "Eu sunt un om împăciuitor. Am rezolvat un nou punct de criză, în care nu eu am adus situaţia. Eu nu ridic primul sabia, dar nici nu o las jos dacă este ridicată asupra mea (...) Este foarte bună o perioadă de acalmie. Dacă există o soluţie raţională la un conflict, o aleg pe aceea".

Victor Ponta s-a arătat încrezător că o moţiune de cenzură a opoziţiei, depusă ca urmare a prezentării în Parlament a "programului de principii şi acţiuni", nu va avea succes pentru că este puţin probabil ca votul covârşitor favorabil primit marţi să fie întors într-o săptămână. "Sper ca parlamentarii liberali să nu semneze această moţiune de cenzură împotriva unui program care este în proporţie de 95% cel al USL, adoptat în decembrie 2012", a adăugat primul-ministru.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ