Cascada Bigăr din România, „UNICĂ în LUME”, e mai primitoare pentru turiști

| 05 iun, 2014

Anul trecut, mai multe site-uri de peste Ocean au prezentat un articol în care Bigăr era în topul cascadelor unice în lume, care merită vizitate.

Între timp, autoritățile din Caraș-Severin au alocat bani pentru amenajarea locului. Potrivit Știrilor TVR, popasul turistic de la Cascada Bigăr avea un foișor dărăpănat, panouri informative ruginite și era multă mizerie.

„Era un foişor care deja stătea să cadă. L-am reamenajat, am refăcut acoperişul, am făcut gărduleţe de protecţie ca să nu avem probleme de accidentare”, a declarat directorul Direcţiei Silvice Caraş-Severin, Ştefan Stănescu, pentru Știrile TVR.

Cascada Bigăr se află la marginea Drumului Naţional 57B, între localităţile Anina şi Bozovici. Rezervaţia naturală din zona cascadei a fost înfiinţată în 1982 şi declarată arie protejată în România.

Tag-uri: cascada bigar
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ