Metrorex alocă 27 de milioane de lei pentru modernizarea instalaţiilor de ventilaţie

| 07 oct, 2014

Metrorex a anunţat că a demarat procedura de atribuire a contractului de achiziţie publică ce vizează modernizarea instalaţiilor de ventilaţie de pe magistralele 1, 2 şi 3. Valoarea totală a proiectului depăşeşte 27 de milioane de lei.

"În vederea modernizării instalaţiilor de ventilaţie ale metroului din Bucureşti, S.C. METROREX S.A. a demarat procedura de atribuire a contractului de achiziţie publică având ca obiect “Modernizarea instalaţiilor pe magistralele 1, 2, 3 şi TL. Instalaţii de ventilaţie. Tronsonul Petrache Poenaru (Semănătoarea)  – Timpuri Noi”.

Procedura de atribuire aplicată este “licitaţie deschisă”.  Anunţul de participare a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) pe site-ul www.e-licitatie.ro, în data de 07.10.2014.  Şedinţa de deschidere a ofertelor va avea loc în data de 26.11.2014, ora 12°°.

Valoarea estimată a contractului este de 27.416.880 lei (incluzând valoarea de 1.233.236 lei aferentă cheltuielilor diverse şi neprevăzute). Criteriul de atribuire a contractului este “preţul cel mai scăzut”, anunţă Metrorex.

Durata estimată pentru executarea lucrărilor este de 12 luni.


Sursele de finanţare ale contractului ce urmează a fi atribuit sunt asigurate din fonduri externe nerambursabile în cadrul Programului Operaţional Sectorial Transport şi de la bugetul de stat.

Scopul procedurii de achiziţie este contractarea lucrărilor necesare pentru modernizarea instalaţiilor de ventilaţie pe tronsonul Petrache Poenaru (Semănătoarea) – Timpuri Noi, respectiv staţiile Petrache Poenaru, Grozăveşti, Eroilor, Izvor, Piaţa Unirii1, Timpuri Noi şi interstaţiile Petrache Poenaru-Grozăveşti, Eroilor-Grozăveşti, Izvor-Eroilor, Piaţa Unirii1-Izvor, Timpuri Noi-Piaţa Unirii1.

Prezentul contract de achiziţie publică face parte din Proiectul “Modernizarea instalaţiilor pe magistralele 1, 2, 3 şi TL. Instalaţii de ventilaţie”.

Tag-uri: Metrorex
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ