Metrorex alocă un buget de peste 10 milioane de euro pentru servicii de pază

| 07 noi, 2014

Metrorex vrea să încheie un acord-cadru, pentru 30 de luni, pentru servicii de pază, monitorizare şi intervenţii în staţiile, trenurile şi depourile de metrou, valoarea estimată fără TVA a contractului fiind cuprinsă între 39,265 milioane de lei şi 52,908 milioane de lei, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

Numărul de contracte subsecvente estimate a fi încheiate este de minimum 3 şi maximum 30, iar durata estimată a contractelor subsecvente variază între 1 şi 12 luni.

Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent care se anticipează a se atribui pe toată perioada acordului - cadru se ridică la 21,163 milioane de lei, iar a celui mai mic de 1,309 milioane de lei.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 17 noiembrie 2014, ora 16,00, iar cel pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare 25 noiembrie 2014, ora 10,00.

Tag-uri: Metrorex
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ