Mesaj NEAŞTEPTAT din partea ministrului Justiţiei

| 10 mar, 14:00

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a declarat marți că educația este singura modalitate prin care se poate face prevenție, afirmând că, dacă nu se vor face investiții în școli, atunci România trebuie să investească "foarte mult în construirea de penitenciare".

Prezent marți la bilanțul Parchetului General, Robert Cazanciuc le-a spus procurorilor că, în domeniul prevenției, Ministerul Justiției și CSM au demarat un program, în cadrul căruia procurorii au mers în școli ca voluntari și au încercat să facă educație juridică elevilor.

"Educația, mai ales de la o vârstă fragedă, este singura modalitate prin care putem cu adevărat să schimbăm ceva, pentru că adevăratele probleme ale României sunt generate încă de dezvoltarea insuficientă, vicierea valorilor, perpetuarea ideii că banii se câștigă oricum, prin orice mijloace, cu orice risc.

Dacă nu vom investi în școli, în mod sigur trebuie să ne pregătim să investim foarte mult în construirea de penitenciare, pentru că problemele pe care le avem acum cu supraaglomerarea acestora vor fi și mai mari", a afirmat Cazanciuc.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ