Ce medicamente nu trebuie să lipsească din casă

| 15 mai, 2014

Dulapiorul cu medicamente ar trebui sa existe in fiecare casa si, mai ales, sa contina mereu pastilele si unguentele care pot fi utilizate impotriva celor mai comune afectiuni.

In cazul in care o migrena sau o raceala apare intr-o zi in care nu poti merge la doctorul de familie, cum ar fi in week-end, este indicat sa ai la indemana, rapid, cele necesare pentru tratarea unei astfel de afectiuni. Totusi, fiecare ar trebui sa stie ce anume ar trebui sa contina acest dulapior.

Ai racit, te doare ingrozitor capul si nasul iti este infundat? Sotul s-a taiat la deget in timp ce mesterea prin casa? Fiica ta a facut o indigestie? Baietelul tau a jucat fotbal si si-a julit genunchii? Ei bine, pentru aceste afectiuni sau leziuni minore, este indicat sa ai in mod constant la indemana cateva medicamente! Mai ales in cazul in care aceste boli minore sau rani apar in zilele in care nu poti chema medicul si nici nu te poti deplasa la spital.

Astfel, dulapiorul cu medicamente poate contine pastilele ori unguentele necesare in acest gen de zile, in care poate aparea o situatie neasteptata. Acest dulapior nu trebuie privit ca un simplu obiect casnic, in care iti depozitezi diverse pastile, achizitionate in mod haotic, ce ajung sa depaseasca termenul de garantie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Tag-uri: medicamente
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ