Ce se va construi în locul terasei La Motoare de pe acoperişul TNB

| 13 mar, 2014

Tetrul National Bucuresti va avea pe acoperis si teatru in aer liber, cu 300 de locuri.

Directorul de strategii culturale si comunicare al TNB, Adriana Popescu, a spus cum decurg lucrarile si cand va fi gata Teatrul National Bucuresti si a dezvaluit ca se lucreaza si la terasa.

"Va fi teatru in aer liber pentru 300 de persoane. Se discuta si despre construirea unui perete de sticla ca sa se poata vedea orasul. De asemenea va fi decorata si cu plante. Ramane de vazut cum va fi si clima. Se ia in calcul si varianta constructiei unui acoperis partial. Partea buna este ca, acolo sus, datorita hotelului Intercontinental se creeaza un curent si este mai racoare decat la nivelul de jos. Speram ca temperaturile ridicate nu vor fi astfel o problema", a mai declarat directorul de comunicare al TNB pentru metropotam.ro.

Cat despre terasa La Motoare ramane de vazut, deoarece spatiul va fi scos la licitatie, asa cum este legal, si ramane de vazut cine va castiga.

Lucrarile la Teatrul National Bucuresti vor fi gata in luna noiembrie cand va fi data in folosinta si Sala Mare.

Pana atunci insa mai multe sali de teatru au fost deschise si puteti merge sa vedeti spectacolele care se joaca.

Teatrul National din Bucuresti a intrat in renovari masive la data de 28 martie 2011.

Proiectul este executat de catre Aedificia Carpati in asociere cu Romtest Electronic, are o valoare totala de 51 de milioane de euro, din care 27 de milioane provin de la Banca de ­Dezvoltare a Consiliului Europei.

Tag-uri: la motoare, TNB
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ