Cea mai ŞOCANTĂ ipoteză legată de HITLER de până acum. Cum a dobândit PUTEREA liderul nazist

| 12 mai, 2014

Un document incredibil, care încearcă să explice ascensiunea fulminantă a lui Hitler, a fost expus opiniei publice. Specialiștii îl studiază de mai multă vreme și au fost de-a dreptul uluiți cu privire la cele descoperite. Este vorba despre un contract redactat și semnat de Adolf  Hitler, pe care l-a încheiat cu Diavolul.

Documentul a fost semnat în noaptea de 30 aprilie 1932 și Hitler în schimbul sufletului său primește putere maximă timp de 13 ani. Chiar dacă pare ireal, contractul a fost supus mai multor teste care în cele din urmă au confirmat faptul că este autentic. În dreptul celor două semnături mai sunt și amprentele de sânge a două degete. Una a fost confirmată că a aparținut lui Hitler, în timp ce cealaltă se presupune că a fost marcată de Satana.

Prin acest document, Hitler renunță la sufletul său după 13 ani de glorie. După cum ne spune și istoria, Hitler înainte de anul 1933 a fost un om mediocru, exmatriculat din liceu, respins de două ori de la Academia de Arte și chiar a cochetat cu pușcăria. Imediat după ce și-a vândut sufletul Satanei lucrurile s-au schimbat dramatic pentru Hitler și a cunoscut succesul pentru cei 13 ani, când a fost găsit mort în buncărul său de sub Berlin.

Acestea nu pot fi simple coincidențe pentru că totul pare de-a dreptul incredibil, mai ales că actul a fost atestat ca fiind veridic. Pe lângă aceste fapte se mai adaugă și altele incredibile, cum ar fi numeroasele atentate din care Hitler a supraviețuit. Este puțin probabil ca un om lipsit de orice influență malefică să scape cu viață din peste 50 de conspirații de a fi ucis. De fiecare dată când se mai petrecea câte un atentat, Hitler le mărturisea apropiaților că este protejat și din această cauză nu i se întâmplă nimic. Cu siguranță că era vorba despre protecția primită din partea Satanei pentru cei 13 ani, în care a primit putere maximă și a reușit să reducă la tăcere peste 12 milioane de oameni, plătind la schimb cu sufletul său.

La 30 aprilie 1945, când s-au împlinit 13 ani de șa încheierea acestui pact straniu, Hitler s-a sinucis în buncărul său și astfel sufletul a ajuns în posesia forței malefice. În acest fel, istoricii își pot explica cum un om mediocru, fără nicio pregătire strălucitoare, a reușit să ajungă într-un timp atât de scurt în fruntea Germaniei și a reușit să însămânțeze raul suprem în inimile oamenilor.

Tag-uri: Adolf Hitler, ipoteza
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 mai, 2014
Gogu Pintenogu
Unde si cand a fost amprentata?
Satana, cand si unde i s-au luat amprentele? Sunt curios, exista in fisierele Europol amprentele respective? Si Putin a facut un contract similar? La ce ne putem astepta? Pot compara aceste amprente cu cele ale partenerilor de afaceri, asa, sa ma aflu in treaba? Dar cu cele ale avocatului meu? Daca exista similitudini, pot sa spun ca am un avocat "al dreaq'{ sau este "avocatul Diavolului"?
13 mai, 2014
Esti mai prost ca Sova
Constatin Andrei, esti atat de penibil incat poti sa candidezi . Inteleg ca n-ai bani de pufuleti, dar sa mananci..,, doar ca sa faci bani de pufuleti... parca si centuristele se descurca mai bine
13 mai, 2014
tucano
Printre cele mai mari aberatii citite in ultimii ani de mine....
13 mai, 2014
joni
Bai ce cre(s)tini puteti fi! Sunteti mai protsi decat diavolul!
13 mai, 2014
Editura OBIECTIV
sunteti penali
Înainte de a înfiinţa acest site aveaţi obligaţia să treceţi pe la OSIM. Aţi fi aflat că marca OBIECTIV există din 1995. Mai mult, din 2013, v-am atenţionat de acest lucru şi ne-aţi ignorat total. Faptă care vă agravează situaţia. Penală. Dincolo de infracţiunea pe care o comiteţi, ne afectaţi şi imaginea prin astfel de articole hilare. A treia atenţionare va fi prin Parchet !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ