PROFEŢIA BIBLICĂ a armatei celor 200 de milioane de oameni. Poporul care va forma IMENSA armată

| 29 mai, 2014

Aceasta profetia biblica reprezintă un fragment din Apocalipsa lui Ioan Teologul, in care se vorbeste despre o armata imensa ,numarand "douazeci de mii de ori cate zece mii de calareti" care va trece Eufratul secat şi va invada  Orientul Mijlociu.

Printr-un calcul simplu aflam ca este vorba de 200 de milioane de oameni (calareti) care vor conduce un numar impresionant de masini de razboi (tancuri,avioane de lupta etc) simbolizate in profetie de caii care aveau  "capete de lei", iar din gurile lor "iesea foc ,fum si pucioasa".

Insa cel mai interesant aspect legat de aceasta profetie se refera la identitatea poporului care va forma aceasta armata. Ce popor este capabil sa formeze o asemenea armata, indraznind apoi sa invadeze Orientul Mijlociu?

Expresia greacă tradusă prin "Orient" (Apocalipsa 16:12) este "anatolea hellon" care înseamnă "răsăritul soarelui". Este vechea desemnare a raselor şi naţiunilor orientale. Ioan descrie această mare hoardă de soldaţi strânşi la râul Eufrat ca "împăraţii de la răsăritul soarelui" şi prezice mişcarea unei mari armate orientale care trebuie să ia parte la un război în Orientul Mijlociu. Singura putere militara care ar putea sa faca o astfel de mutare pe harta lumii este CHINA, popuaţia acesteia fiind pe primul loc în lume.

Cu toate că acest stat nu este prea dezvoltat în toate ramurile sau ca nivel de trai, totuşi el a făcut progrese remarcabile în domeniul armelor de război. Cu privire la potenţialul militar şi intenţiile Chinei roşii, Victor Petrov a spus în 1967: "China are toate condiţiile să devină o mare putere mondială. Dezvoltarea Chinei comuniste este avansată şi va creşte. Cu sau fără ajutorul ruşilor, ea avansează spre scopul ei de a atinge nivelul industrial al marilor puteri ale lumii".

Ruptura dintre China şi Rusia s-a făcut în interpretarea doctrinei comuniste. Chinezii afirmă că lumea nu va putea fi cucerită decât prin forţa armelor şi prin violenţă. Marea acuzaţie a Chinei roşii faţă de Rusia se exprimă prin cuvântul comunist cel mai dispreţuitor: "revizionişti". Marxiştii n-au uitat niciodată că violenţa va însoţi inevitabil prăbuşirea capitalismului. Mao Tse Toung a rezumat astfel interpretarea acestui principiu: "Puterea politică iese dintr-un proiect de tun... şi proiectul nu trebuie să cadă niciodată în mâinile Partidului Comunist".

Convinşi că lumea liberă nu poate fi răsturnată decât printr-un război total, comuniştii chinezi, de-a lungul multor ani, au consacrat 10% din bugetul lor militar pentru dezvoltarea armelor nucleare. China s-a specializat în bombe H şi în rachete intercontinentale. Un recent documentar televizat despre China roşie, numit "Vocea Balaurului", spunea ca acestia se laudă ei înşişi că ar putea mobiliza o "armată populară" de 200 milioane de soldaţi. În lauda lor ei au dat chiar cifra prezisă în Biblie.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 mai, 2014
crestin
habar nu aveti de biblie,acolo e vb de ingeri si nu de oameni in verset,asa ca cititi biblia mai bn
29 mai, 2014
Dan
politica
De fapt articolul face parte dintr-o inca o campanie de demonizare a Chinei avand drept scop final "salvarea" acesteia din mainile comunistilor de catre "eroii" americani. A se vedea remarca despre bombele cu hidrogen de natura sa ingrozeasca si a se face comparatia cu "fabricile de armament biologic" din Iraq.
Sincer ..nu stiu daca e rau sau e bine acolo ..dar stiu un lucru ..orice popor are dreptul la autodeterminare ..si...nu toti vor sa fie salvati de "eroii capitalisti" de sub dictatura. Stati voi linistiti....daca va vrea poporul chinez, CAND va vrea....se va elibera singur.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ