Cinci persoane spitalizate în urma protestelor de la Pungești. Nici o persoană decedată

| 16 oct, 2013

Cinci persoane au fost transportate în cursul zilei de miercuri la spital în urma altercațiilor dintre protestatari și forțele de ordine în localitatea Siliștea din comuna Pungești.

Potrivit declarației managerului Serviciului Județean de Ambulanță, Aurora Popa, patru persoane au suferit atacuri de panică, și o persoană a fost transportată la spital în urma unor probleme cardiace după ce ar fi fost lovită în altercațiile cu jandarmii.

Totodată, au avut nevoie de îngrijiri medicale o serie de persoane care au refuzat să meargă la spital.

"În compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Județean de Urgență Vaslui au ajuns patru persoane care au suferit atacuri de panică la protestul de la Pungești. O altă persoană cunoscută cu afecțiuni cardiace se află acum internată în spitalul vasluian și starea sa de sănătate este stabilă", a declarat pentru AGERPRES Aurora Popa.

Protestul în localitatea Siliștea continuă iar oamenii au spus că nu vor pleca acasă nici pe parcursul nopții cu toate că mare parte din forțele de ordine detașate în zonă, utilaje ale Chevron, ambulanțe și mașini de poliție, au părăsit comuna Pungești.

Tag-uri: Proteste, pungesti
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ