Cine este cel mai pro-Băsescu candidat?

| 16 sep, 2014

Iohannis pro Băsescu. În lupta dintre cine este cel mai pro – Băsescu candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie: Elena Udrea, Klaus Iohannis și Monica Macovei – Klaus Iohannis este favoritul! Președintele PNL s-a arătat de multe ori că dorește să continue proiectele politice ale Președintelui Traian Băsescu, însă zilele trecute a dezvăluit adevărul – Iohannis va fi susținut de Băsescu la prezidențiale!

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a afirmat la o emisiune a postului TVR, că este de părere că Traian Băsescu îl va susține în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, motivul fiind acela că Președintele României este de dreapta: „Eu cred că mă va susține dacă intru în turul doi. Nu văd de ce nu!”.

Deși sprijinul pe care Iohannis speră să îl primească de la Băsescu trădează votul popular dat PNL-ului în 2012, pentru a-l da jos pe Președintele Traian Băsescu - pe liderul liberal nu îl interesează acest lucru. Iohannis intenționează, în calitate de viitor Președinte al românilor, să ducă mai departe viziunea politică a lui Băsescu și să ignore suveranitatea poporului.

Totodată, un politician ce îi datorează lui Traian Băsescu întreaga carieră politică este Președintele PMP și candidatul acestei formațiuni la prezindențiale, Elena Udrea. Aceasta a declarat la Digi24 că PDL, acolo unde Traian Băsescu a fost lider, trebuie să îi fie recunoscător lui Traian Băsescu, pentru că pedeliștii au fost susținuți de Președintele Băsescu în toate demersurile acestora.

Citeşte şi: Iohannis și ”ofițerul acoperit” - sau cine conduce de fapt PNL?

Oare această declarație a Elenei Udrea să fie un fel de strigăt de susținere de la foștii aghiotanți ai lui Traian Băsescu, în vederea creșterii în procente pentru prezidențiale a Președintelui PMP?

Numai că în această ecuație a sprijinului venit de la fosta ambarcațiune pedelistă, Elena Udrea se află în concurență cu fostul ministru al Justiției din partea PDL, Monica Macovei, care întreaga activitate politică i-a subordonat-o lui Traian Băsescu.

Monica Macovei a fost cea care „a ținut flacăra democrației”  Președintelui demis și ilegitim, în 2012, când 7, 4 milioane de români au votat pentru ca Președintele Traian Băsescu să fie dat jos din funcție. Mai mult, europarlamentarul PDL a subordonat Justiția în favoarea lui Traian Băsescu, atunci când a fost ministru al Justiției.

Dar, cu toate astea, Monica Macovei a rămas fără sprijin din partea lui Traian Băsescu, pentru că, într-o postare pe pagina de Facebook, candidatul independent la alegerile prezidențiale, Monica Macovei, a transmis că a fost informată de faptul că există persoane care cer sume de bani pentru sprijinul  financiar al campaniei sale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 sep, 2014
Palada Mieunel
Victor Viorel Ponta Galacticu...este cel mai probasist
parerea mea...
17 sep, 2014
Ioan
Cine e domnul Ponta?!...
Despre trecutul lui Ponta va amintiti?!...

Cum il caracterizau atat apropiatii sai (Geoana, Oprea, etc) cat si "clasicii" de la Antena 3?!...

Apasati pe linkul de mai jos sau copiati-l si uitati-va la videoclip. MERITA!...

https://www.youtube.com/watch?v=tW9711nOz5o

Cu stima,
cetateanul (NE)turmentat...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ