Ciolacu: A coborât această tendinţă în care românii credeau că PSD este cel mai corupt partid

| 11 mai, 18:57

 

Preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi, că în sondajele de opinie se observă că a scăzut tendinţa românilor de a percepe PSD drept cel mai corupt partid.

 

 

"Am avut o discuţie în Consiliul Politic Naţional în urma unor sondaje. Avem în fiecare an, din 2020, sondaje. Am văzut că a coborât această tendinţă în care românii credeau că PSD este cel mai corupt partid. Am spus că, până la urmă, este o victorie şi o modificare a percepţiei, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să combatem acest flagel al corupţiei în continuare cu aceeaşi tărie", a afirmat Ciolacu, într-o conferinţă de presă, la Palatul Parlamentului.
El a menţionat că o decizie în privinţa preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, care a fost condamnat în primă instanţă, se va lua la următoarea şedinţă a Consiliului Politic Naţional al partidului.
Întrebat dacă Ionel Arsene se mai bucură de susţinerea preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu a afirmat: "Eu, ca şi preşedinte al PSD, o să iau o decizie împreună cu colegii mei, cum este şi corect. Niciodată nu m-aţi văzut că am urcat pe necazul altui coleg şi nu o să o fac nici de această dată".

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ