CNADNR anunţă că are suma de un milion de euro pentru tânăra care şi-a pierdut mâna

| 17 iun, 2014

În bugetul de venituri și cheltuieli al CNADNR SA, aprobat prin Hotărârea de Guvern cu nr. 316/16.04.2014, publicat în Monitorul Oficial cu nr. 316/30.04.2014, sunt prevăzute fonduri pentru despăgubiri obținute urmare a unor hotărâri judecătorești, anunţă compania.

Urmare a deciziei instanței privind despăgubirea în valoare de un milion de euro pentru tânăra care și-a pierdut mâna dreaptă în urma unui accident rutier, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA, precizează că la capitolul venituri proprii, sunt provizionate pentru litigii sume în valoare de 50 milioane lei.

"Pentru dosarul cu nr. 11318/3/2012, în care Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA are calitatea de părâtă, suma de 4,5 milioane lei", mai anunţă compania.

CNADNR va executa hotărârea judecătorească de plată a despăgubirii de un milion de euro unei tinere care şi-a pierdut mâna dreaptă în urma unui accident rutier de îndată ce aceasta va fi comunicată, iar suma urmează să fie suportată din bugetul companiei, unde, anual, sunt prevăzuţi bani pentru despăgubiri, a declarat, pe 12 iunie, ministrul Transporturilor, Dan Şova, într-o conferinţă de presă.

"Este o chestiune de umanitate cu ce s-a întâmplat cu tânăra care şi-a pierdut mâna. Este foarte bine dacă s-a dat această hotărâre judecătorească. Cum se va comunica, CNADNR va executa hotărârea judecătorească. Suma se va plăti din bugetul CNADNR unde există prevăzuţi anual bani pentru despăgubiri, pentru că din hotărârile judecătoreşti care se pronunţă anual există foarte multe sume care reprezintă despăgubiri, în special cele care vin de la exproprieri, pentru că exproprierile sunt stabilite la valori foarte mici şi de foarte multe ori cei care acţionează în instanţă câştigă. Deci, avem bugete de despăgubiri în bugetul CNADNR", a spus Şova
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ