Constantin: PC a renunţat la funcţia de preşedinte al Senatului pentru a potenţa candidatura lui Antonescu

| 14 feb, 2014

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, preşedintele Partidului Conservator (PC), Daniel Constantin, prezent vineri, la Ploieşti, a declarat că funcţia de preşedinte al Senatului aparţine formaţiunii politice pe care o reprezintă, iar acesta a renunţat la ea pentru 'a potenţa candidatura lui Crin Antonescu la preşedinţia României'.

'Această funcţie era, printr-un protocol semnat de Crin Antonescu, Victor Ponta şi de mine, a PC, fără niciun fel de alte condiţii. (...) Domnul Antonescu s-a angajat sub semnătură că funcţia de preşedinte al Senatului e a PC', a declarat Daniel Constantin.

Preşedintele PC a spus că doreşte să facă aceste clarificări 'pentru a nu mai propaga neadevăruri, în special din zona domnului preşedinte Crin Antonescu, fără a avea pretenţia de a-i solicita această funcţie sau de a pretinde schimbarea domnului Antonescu'.

Acesta a mai spus că este dispus să facă în continuare concesii pentru ca USL să meargă mai departe. 'Am făcut şi sunt dispus să fac foarte multe concesii pentru USL, dar când cineva vine şi spune că eram buni, că aveam 10% când făceam aceste concesii, iar astăzi suntem de doar 1% şi nu mai suntem buni, este un lucru pe care nu pot să-l accept', a mai spus Constantin.

În privinţa concesiilor pe care ar putea să le facă, preşedintele PC a spus că această decizie se va lua la nivelul Uniunii Social Democrate (USD).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ