Constantin: PC şi celelalte partide din USD vor depune o contestaţie la BEC

| 03 mar, 2014

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, că nu a luat în calcul varianta de a merge pe listele PSD la europarlamentare.

"Deocamdată nu avem o alternativă,  marţi dimineaţă atât PC, cât şi celelalte partide prezente vor depune o contestaţie, eu sper să treacă", a precizat Daniel Constantin, preşedintele PC.

"Nu am luat în calcul varianta în care să mergem sub sigla PSD. E prima dată când aud această problemă şi eu cred totuşi că trebuie să găsim o formulă de alianţă dacă această formulă nu va trece. Sunt convins că nu există motive întemeiate să nu treacă o eventuală contestaţie a noastră în care aducem argumente".

El a adăugat că va discuta cu siguranţă cu Victor Ponta pentru a găsi o formulă de compromis, astfel încât să se meargă mai departe cu o formulă de alianţă a celor trei partide: PSD, UNPR şi PC.

"Cu siguranţă o să discut cu domnul Ponta şi cu siguranţă o să găsim o formulă de compromis, astfel încât să mergem mai departe cu această formulă de alianţă a celor trei partide: PSD, UNPR şi PC", a mai spus Constantin.

Zgonea: Putem depune lista la europarlamentare sub sigla PSD

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ