Ponta: De la PC voi propune un tânăr tehnocrat, iar de la UNPR un om experimentat

| 03 mar, 2014

Premierul Victor Ponta a anunţat, luni, după întâlnirea liderilor USD, că aceştia sunt de acord cu negocierile pe care el le-a avut cu UDMR şi cu deputaţii minorităţilor, menţionând că va mai propune în Cabinet şi "un tânăr tehnocrat" de la PC şi "un om experimentat" de la UNPR.

"Am discutat în cadrul USD cu domnul preşedinte Constantin şi cu domnul preşedinte Oprea rezultatul negocierilor pe care le-am avut şi cu grupul minorităţilor naţionale şi cu UDMR, i-am informat şi despre discuţia cu grupul parlamentar al PPDD. Practic, toţi trei suntem de acord să susţinem în faţa grupurilor noastre parlamentare şi a celor trei partide propunerile pentru structura Guvernului şi numele pe care le vom propune şi din partea UNPR, şi din partea PC, alături de cei doi miniştri care evident îmi doresc să facă parte în continuare din Guvern şi, aşa cum de altfel propusesem cu ceva timp în urmă, să reprezinte şi la nivel de viceprim-ministru partidele componente ale majorităţii", a precizat Ponta.

El a arătat că de la PC va fi propus pentru funcţia de ministru un tânăr tehnocrat.

"În plus, de la PC va fi o propunere, un tânăr tehnocrat pe care îl anunţ la 16.30 şi de la UNPR nu atât de tânăr, dar un om experimentat", a adăugat Ponta.

El a precizat că urmează să semneze acordurile cu UDMR şi grupul minorităţilor naţionale.

Tag-uri: pc, UNPR, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ