Băsescu este de părere că Ponta va candida la prezidențiale

| 02 mar, 2014

Președintele Traian Băsescu este de părere că premierul Victor Ponta va candida la prezidențiale, pentru că 'șeful partidului trebuie să își asume cele mai grele candidaturi'.

'Va trebui să candideze. Știți de ce? Pentru că este un principiu care pentru mine a funcționat tot timpul. Șeful partidului trebuie să își asume cele mai grele candidaturi. Am fost și în situația în care fiind președinte al PD am candidat la primăria Capitalei, pentru că nu avea cine, am fost și în situația de a candida la Președinția Românei.

Numai șefii de partid lași se ascund sub un alt candidat. Pentru că ești primul, cum se uită oastea aia la tine când tu te pitești așa când e vorba de candidaturi? (...) Dacă ar fi candidatura azi, în mod categoric Victor Ponta are șanse mai mari, dar nu m-ar lăsa inima să îi dau un vot lui Victor Ponta', a spus a spus șeful statului duminică, la Pro Tv.

Băsescu a precizat că dacă ar exista un tur doi între cei doi lideri de partid — Victor Ponta și Crin Antonescu — , ar alege 'răul cel mai mic'.

'Pe teoria răului cel mai mic, cu certitudine da (i-aș da un vot lui Crin Antonescu n.r.). Dacă ar fi în turul doi Ponta cu Antonescu în mod categoric nu l-aș vota pe Victor Ponta. Eu sper ca niciunul dintre cei doi să ajungă președintele României', a adăugat președintele.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ