Băsescu, despre Maior: Unul din oamenii care poate aspira la orice funcţie în stat, PSD-ist luminat

| 03 mar, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că directorul SRI, George Maior este unul din omenii care poate aspira la orice funcţie în statul român şi un PSD-ist luminat, dar singurul lucru la care trebuie să fie atent este cât de rapid face trecerea înapoi la clasa politică.

Întrebat despre posibilitatea ca Maior să candideze la prezidenţiale, preşedintele Traian Băsescu nu a dorit să comenteze, dar a a spus că directorul SRI este "un diplomat excepţional şi un om cu o putere de muncă formidabilă, iar statul, prin natura funcţiei, îl cunoaşte foarte bine, în special intimităţile statului român".

"Eu nu pot să vorbesc rău despre George Maior, pentru că îl cunosc, este unul din omenii care poate aspira la orice funcţie în statul român, singurul lucru la care trebuie să fie atent este cât de rapid face trecerea de la un serviciu de asemenea dimensiuni, înapoi la clasa politică. Este un PSD-ist luminat şi e un om care scrie, studiază foarte mult", a mai comentat Traian Băsescu, duminică, la B1TV.

Referindu-se la un tandem al actualului şef al statului ca premier cu Emil Boc preşedinte, după alegerile din 2016, preşedintele Traian Băsescu a declarat că "i-ar face să aibă insomnii pe diverşi, inclusiv pe Felix, turnătorul de la Antena 3".

"Sunt sănătos, sunt încă în putere, de ce nu aş servi ţara în continuare, dacă va fi nevoie? Dar experienţa acumulată mi-ar fi extrem de utilă, dacă nu, o voi da cuiva. Hai să ajungem până atunci, că vorbim de 2016, eu pentru asta creez PMP şi după ce îmi termin mandatul, mă voi implica foarte mult şi în selectarea oamenilor şi în proiecţia clară a ce trebuie făcut în România", a mai spus Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ