Crin s-a trezit la viață – prietenii știu de ce

| 06 dec, 2013

Arta cere sacrificii, se spune, iar liderul liberalilor o descoperă acum pe cont propriu. De când este în topul preferințelor de la Cotroceni, ”adormitul”, ”somnorosul” și ”chiulangiul” luat nu demult în bâză din oficiu, de toată pedelimea președintelui, a pus bioritmul la punct și acum ni se înfățișează ca un lider nou-nouț, mai proaspăt, mai harnic și, din câte se laudă pe rețelele de socializare, mai matinal.

N-am fi remarcat dacă liderul liberalilor nu și-ar fi început raportul de activitate de pe Facebook chiar cu această mențiune: ”După o întâlnire matinală cu premierul, am avut astăzi o întrevedere oficială cu Preşedintele Republicii Moldova, domnul Nicolae Timofti. Cu această ocazie, i-am mulţumit domnului Timofti pentru prezenţa la manifestările organizate de autorităţile române la Bucureşti cu ocazia Zilei Naţionale şi l-am felicitat pentru parafarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.”

Să vezi, adică să citești și să nu crezi, rezolvarea situațiilor buclucașe din vară, când liberalul dispărea de nu mai știe nimeni de el, unde e, când vine, s-a trezit sau mai trăiește, era la vedere. Pe Crin Antonescu se pare că-l motivează și tonifică simpatia și susținerea președintelui. Ceea ce nu a reușit nici cu urâtul, nici cu frumosul colegul social-democrat, Traian Băsescu a rezolvat cu două declarații făcute-n dorul lelii, despre cum o să-l facă el președinte din Crin, dacă s-or înțelege... Liberalul, brusc entuziasmat, nu a preluat doar agenda moldovenească de la Palatul Cotroceni, ci, se pare și ritmul matinal și atât de smucit al noului aliat.

Ca să nu-l derutăm, n-o să-i facem galerie cu sloganul american ”No pain, no gain!” ci ne vom rezuma la neaoșul ”Mântuire prin suferință!”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 dec, 2013
Mitru
Desteptarea
Cine suna "desteptarea" lui Crin?.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ