Şova, despre declaraţiile lui Băsescu: Bugetul pentru 20 de milioane de români versus Comisia Nana

| 03 dec, 2013

Vicepreşedintele PSD Dan Şova consideră că declaraţiile preşedintelui Băsescu referitoare la retrimiterea bugetului de stat Parlamentului trebuie reduse la ideea potrivit căreia bugetul pentru 20 de milioane de români este în contrapondere cu "Comisia Nana".

'Ieşirile preşedintelui Băsescu trebuie reduse la o singură idee - bugetul pentru 20 de milioane de români vs. Comisia Nana. Ameninţarea preşedintelui Traian Băsescu privind blocarea bugetului pe 2014 este un gest politic fără precedent în ultimii 24 de ani. Preşedintele a avut, în aceste ultime săptămâni, o problemă mare, în speţa scandalului privind achiziţia terenului agricol din Călăraşi', susţine Şova într-un comunicat de presă transmis marţi AGERPRES.

Potrivit vicepreşedintelui PSD, şeful statului doreşte să creeze o nouă problemă, 'pentru a încerca să închidă verificarea terenului din Călăraşi'.

'Prin ameninţările şi deciziile iresponsabile pe care le-a făcut şi le-a luat de atunci şi până în prezent, domnul preşedinte vrea să creeze o problemă şi mai mare, care să o acopere ca impact pe prima: ameninţă cu blocarea Bugetului şi, implicit, a şansei la dezvoltare pentru 20 de milioane de români în 2014. Este o formă extrem de cinică de a ne transmite nouă, tuturor românilor, că este capabil de orice pentru a încerca să închidă verificarea terenului din Călăraşi', se mai arată în comunicat.

Tag-uri: basescu, buget, dan sova, Ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 dec, 2013
ludovik
Nerusinare
Toata Ciuma Rosie se agata de Basescu ..
Ei nu vor sa vada ca poporul obidit de ei nu-I mai vrea ?
Se agata de Ciolan ca o lipitoare !!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ