CRISTIAN PÎRVULESCU, mesaj pentru VICTOR PONTA: "O eroare... "

| 13 iun, 11:30

Cristian Pîrvulescu a comentat prezența Premierului Victor Ponta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku, în apropiere de președintele Rusiei, Vladimir Putin, și cel al Turciei, Recep Erdogan, în condițiile în care cei mai mulți lideri din Uniunea Europeană nu au participat la eveniment.

Nici măcar premierul Ungariei, Viktor Orban, considerat un admirator al lui Vladimir Putin, nu a fost acolo, a remarcat Cristian Pîrvulescu.

„A fost o eroare. Cred că prezenţa în apropierea lui Erdogan, dincolo de ce se întâmplă în UE, nu e un semnal bun nici pentru partenerii de peste ocean, pentru că relaţiile dintre SUA şi Turcia nu sunt bune”, a spus acesta, potrivit Digi24.

Citeste si: Penalii din PNL au ÎNGROPAT moţiunea de cenzura

„Să spunem că e un mare iubitor de sport şi face erori. Este politician, nu este prim-ministru pentru că e iubitor de sport, ci pentru că e politician, iar de la un politician te aştepţi să reacţioneze ca un politician, ții cont de aliaţi. Rusia nu e privită nici de cetăţenii români ca un mare prieten, darămite de aliaţii noştri, deci nu sunt convins că această prezență întărește poziția României în alianțe, dar nu știu care sunt de fapt motivele ei. Probabil că dl. Ponta ni le va transmite și atunci vom înțelege mai bine. Până atunci, însă, tind să cred că a fost o eroare, în cel mai bun caz o eroare, dacă nu o greșeală impardonabilă”, a mai spus Cristian Pîrvulescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 iun, 19:47
Alexandru Valeriu
Nu mai distrugeti sportul cu santaj politic. La Baku este un eveniment sportiv in premiera , participa competitori din 50 de tari . Sportul este o activitate care sa intareasca colaborarea intre popoare si nu sa dezbine prin subordonarea fata de propaganda politica ce invrajbeste . Nimeni nua are dreptul sa ignore sacrificiile si pregatirea indelungata a tinerilor performeri. Erau mai intelepti anticii care incetau conflictele , chiar razboaiele pe timpul desfasurarii Jocurilor domnule Parvulescu -dar drepturile lor si ale popoarelor nu conteaza in fata politrucilor contemporani .
13 iun, 16:08
liviuioan
---CRISTIAN PIRVULESCU---
* la gragnola sulla stoppia * In ultimul timp se afla intr-o --EROARE CONTROLATA--- vuvuzeaua fara mustiuc , draga ta GORGONA , poate canta fals . Ne mandrim cu sportivii romani--AMBASADORI-- numai cand ne convine . Acei---147 de sportivi--reprezinta ROMANIA---prim ministru , este al ROMANIEI si daca unii lideri--obositi dupa G7-si--ALTE INTERESE--nu participa treaba lor---despre ORBAN--NUMAI DE BINE--este bine reprezentat in ROMANIA si MEDALIATI .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ