UPDATE CSAT se reuneşte marţi, la ora 15.00. La şedinţă va participa şi premierul Victor Ponta

| 17 dec, 2013

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se reuneşte marţi, la ora 15.00, pentru o şedinţă la care va participa şi premierul Victor Ponta, informează Guvernul.

Ultima şedinţă a CSAT a fost organizată la finele lunii noiembrie, când au fost avizate, într-o şedinţă care a durat aproximativ 15 minute, proiectele de buget ale instituţiilor din domeniul securităţii naţionale.

Premierul Victor Ponta nu a participat deoarece avea pregătite, din timp, întrevederi cu mai mulţi prim-miniştri, veniţi la Bucureşti pentru reuniunea China-Europa Centrală şi de Est.

UPDATE: Conform sursei citate, pe ordinea de zi a şedinţei CSAT se află:

- raportul premierului privind măsurile adoptate de România în vederea punerii în aplicare a regimurilor de sancţiuni internaţionale;

participarea României la misiunile derulate sub egida Uniunii Europene;

- stadiul şi perspectivele pentru implementarea Strategiei naţionale în domeniul capacităţilor civile;

- Strategia industriei naţionale de securitate;

- stadiul îndeplinirii Programului multianual de restabilire a capacităţii de luptă a Armatei României pentru perioada 2013 - 2016 şi în perspectivă până în anul 2012;

- Planul de întrebuinţare a forţelor armate ale României care se trimit la misiuni şi operaţii în afara teritoriului român în anul 2014;

- situaţia actuală a Fondului Naţional de Adăpostire a Populaţiei.

Ultima şedinţă a CSAT a fost organizată la finele lunii noiembrie, când au fost avizate, într-o şedinţă care a durat aproximativ 15 minute, proiectele de buget ale instituţiilor din domeniul securităţii naţionale.

Premierul Victor Ponta nu a participat deoarece avea pregătite, din timp, întrevederi cu mai mulţi prim-miniştri, veniţi la Bucureşti pentru reuniunea China-Europa Centrală şi de Est.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ