Ponta, despre relaţia cu Antonescu: Au cântat sirenele la Cotroceni şi nu ne-am pus ceară în urechi

| 17 dec, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, comentând legat de relaţia cu liderul PNL, că există nişte "lucruri" care s-au adunat în timp, dar că, în principal, problema este legată de faptul că "au cântat prea mult sirenele de la Cotroceni şi nu ne-am pus destulă ceară în urechi ca să nu le auzim".

"Sunt nişte lucruri care s-au adunat în timp, dar cred că principala problemă a fost faptul că au cântat prea mult sirenele de la Cotroceni şi uneori nu ne-am pus destulă ceară în urechi ca să nu le auzim, ca să mă exprim puţin metaforic" , a spus Ponta, la Antena 3, întrebat dacă relaţia sa de prietenie şi politică cu Crin Antonescu s-a rupt.

Ponta a admis însă faptul că există o tensiune între el şi Antonescu.

"E o tensiune care există, întotdeauna, pentru că eu ţin mult la ideea că suntem solidari. Eu, azi, nu doar azi, de trei ani, nu m-am exprimat în public critic la adresa domnului Antonescu. Azi a trebuit să lămuresc o situaţie, cred că am lămurit-o. Dacă am folosit termeni care l-au supărat pe domnul Antonescu, îmi pare rău. Trebuia spus adevărul, care era cel pe care l-am spus azi", a spus Ponta.

El a menţionat că, în opinia sa, USL poate să rămână împreună şi nu se va rupe, el arătând că aceasta este părerea şi dorinţa sa.

"Nu cred că domnul Antonescu are o înţelegere cu Traian Băsescu. Cred că au fost momente în care a contat pentru Crin mai mult părerea duşmanilor decât părerea prietenilor", a mai spus Ponta.

Întrebat dacă Antonescu este în continuare candidatul USL la prezidenţiale, Ponta a precizat că l-a rugat tot timpul, şi în particular, pe Crin Antonescu să respecte electoratul PSD.

"Vreau un preşedinte care să-i unească pe oameni, ori ultimele declaraţii au fost că PSD nu e bun, că votanţii PSD sunt nu ştiu cum...", a mai spus Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ