Crin Antonescu minte şi afectează unitatea USL

| 17 dec, 2013

Liderul PNL Crin Antonescu este tot mai afectat de scăderile din sondaje şi reacţionează greşit, împotriva partenerilor de alianţă şi nu împotriva duşmanului de fapt, Traian Băsescu. Antonescu este incorect faţă de Victor Ponta şi faţă de PNL şi poate afecta unitatea USL, lucru ce va fi aspru sancţionat de electorat.

Victor Ponta a declarat azi cu privire la legea amnistierii şi graţierii că preşedintele liberalilor Crin Antonescu şi-a dezinformat colegii din PNL atunci când a susţinut că nu a existat o înţelegere în USL privind susţinerea proiectului de lege. Declaraţiile premierului Ponta au sens în contextul în care subiectul a fost discutat în şedinţele USL, iar logica ne spune ca automat Crin Antonescu ştia de subiect. Pe scurt, Ponta are dreptate, iar Antonescu a fost incorect faţă de propriul partid şi de partenerul de alianţă.

În ultima perioadă Crin Antonescu a avut mai multe momente în care a dat dovadă de inconsecvenţă (mai întâi a zis că nu ştia de modificările la Codul Penal, după care s-a dovedit că ştia, a mai zis că susţine Legea minelor, însă parlamentarii liberali au votat împotrivă), fapt ce s-a văzut şi în sondajele de opinie, unde la capitolul încredere liberalul a scăzut sub Traian Băsescu. Însă, cel mai grav, atitudinea lui Antonescu poate afecta unitatea în USL, într-un moment în care România are nevoie de Uniune mai mult ca oricând. Preşedintele PNL greşeşte în abordarea tactică dacă va abandona USL pentru a se îndrepta spre Băsescu, iar electoratul nu-i va ierta acestă trădare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 dec, 2013
cantautor
ce nu rezulta din semiarticolul asta :
1.de ce Romania ar avea nevoie de aceasta uniune?
2.de unde stii ce va face electoratul?
17 dec, 2013
MIRIAM
Mie nu mi se pare !Eu cred ca Ponta minte !Oricum cu articolul dvs nu ma lamuriti de contrariu!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ