Ponta despre declaraţiile lui Antonescu privind USL:Dacă vrea să rupă, să rupă; eu nu vreau

| 16 dec, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat luni că el nu vrea să se rupă USL, dar dacă preşedintele PNL, Crin Antonescu, doreşte acest lucru, să rupă Uniunea.

'Dacă vrea să-l rupă, să-l rupă, eu nu vreau', a spus Ponta, la Palatul Parlamentului, întrebat cum comentează declaraţia lui Crin Antonescu potrivit căreia USL s-ar putea rupe dacă liderii săi se atacă în continuare.

'Să nu mai facă declaraţii nici în interior, nici în afară şi, mai ales, să nu mai facă declaraţii neadevărate şi eu nu am niciun fel de problemă. Eu nu am făcut decât să vă lămuresc asupra unei neadevăr spus de domnia sa. Domnul Oprea, domnul Dolineaschi, domnul Dragnea, toată lumea vă poate confirma ce v-am spus şi eu, e simplu', a adăugat premierul.

În opinia sa, nu este scandal în USL, iar din punctul său de vedere nu există riscul să se rupă alianţa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 dec, 2013
Alexandru Valeriu Pantelimon
Varsta .
antonescu uita ca el a zburat din turul I la prezidentiale , ca multi dintre tovarasii lui au intrat in parlament si tot felul de consilii locale cu suportul PSD;de altfel nici in tinerete memoria nu i-a fost aliat dar la varsta lui de acuma ii joaca farse sinistre .Uita ca pe tot ce a pus mana basescu s-a spulberat (alegeri , udrea, falca ,moraru , macovei etc.); chiar si pamanturile sfinte de la Nana si Florica le-a pangarit !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ