CTP: Dacă Sorin Oprescu ajunge preşedinte mă retrag din gazetăria politică

| 12 feb, 2014

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat pentru Gandul.info ca daca Sorin Oprescu ajunge presedinte, se va retrage din gazetaria politica.

„S-a gandit Ponta ce sa mai inventeze. Nu pot sa resping pe Iohannis, nu pot sa resping nici functia de vicepremier, pe care o aveau oricum liberalii. Si atunci ce a zis? Il aduc pe acest martafoi etern, numit Oprescu… Deci eu am vazut multe, am vazut presedinti ai Romaniei, i-am vazut comportandu-se cum s-au comportat, dar daca omul asta ajunge presedintele Romaniei, acest Oprescu, eu incetez orice fel de comentariu politic, ma retrag din gazetaria politica, nu mai scriu decat despre filme, despre tenis si despre orice altceva decat politica, pentru ca nu mai am pentru cine sa scriu”, a spus Popescu intr-o discutie la Gandul Live. „Te poti bate cu oricine, dar nu te poti bate cu poporul. Daca poporul ajunge sa voteze un asemenea martafoi, un ins… El este un „racnete”, scoate mugetele alea seara. El nu numai ca este agramat, nu numai ca este anacolutic tot timpul. Eu nu pricep ce vorbeste omul asta. Incepe o fraza… Adica una vorbim, basca ne intelegem”, a adaugat CTP.

„Este un om complet incoerent in ceea ce spune. De asemenea, are un limbaj derbedeistic. Mimeaza tot timpul un derbedeu grizonat care vine sa dea povete si pilde din functia aia in care nu inteleg cum se mentine. Il aduci pe acest martafoi sa scoata mugetele alea si sa pretinda pentru a nu stiu cata oara sa spuna – „ehehe, vedem noi, cand o fi cu presedintia, atunci ne mai gandim noi, ca nu suntem ca mireasa”… si din nou incepe cu clismele alea verbale, cu mireasa, care nu stiu ce face”, a mai spus jurnalistul de la Gandul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ