CTP, despre Cabinetul Cioloş: Să fie un guvern democrat, în primul rând, înainte de a fi tehnocrat

| 15 noi, 16:50

Jurnalistul și analistul politic Cristian Tudor Popescu a declarat, duminică, într-o primă reacție la lista cu miniștrii propuși de Dacian Cioloș, că personal așteaptă de la acest cabinet "să fie un guvern democrat, în primul rând, înainte de a fi tehnocrat, adică de a fi orientat spre popor, spre public și nu spre politicieni".

"Sunt nume noi în spațiul public, multe, ceea ce nu e rău. Nu e rău că avem oameni noi. Rămâne de văzut cum vor acoperi aceste posturi într-o perioadă foarte dificilă pentru ei, din această poziție de guvern tehnocrat. Oricum, ce aștept eu de la acest guvern este să fie un guvern democrat, în primul rând, înainte de a fi tehnocrat, adică de a fi orientat spre popor, spre public, și nu spre politicieni, nu spre cererile și dorințele Parlamentului', a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

Citeşte şi:  E OFICIAL! Cum arată Guvernul lui Dacian Cioloş. "O treime dintre miniștri propuși sunt femei"

În legătură cu componența Guvernului, jurnalistul a apreciat că este unul tehnocrat, dar 'cu anumite excepții', făcând referire la Vasile Dâncu, despre care a spus că "este o persoană politică foarte apropiată de PSD, chiar dacă nu mai e membru acum, dar totuși apropierea de PSD e clară'.

Citeşte şi:  Cioloș: Am discutat cu Iohannis despre poziția de premier doar cu o zi înainte de propunerea formală

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ