Cioloş către PSD: Folosiți acest Guvern tehnocrat ca o platformă de comunicare între societatea civilă și clasa politică

| 15 noi, 15:26

Premierul desemnat Dacian Cioloș a declarat, în ședința Comitetului Executiv Național (CExN) al PSD, că Guvernul tehnocrat pe care îl va conduce ar trebui privit ca o platformă de comunicare între societatea civilă și clasa politică.

"Dincolo de relația cu Parlamentul, care este esențială, pentru că de aici ar urma să ne luăm voturile pentru proiectele legislative, vreau să deschidem activitatea guvernamentală spre o comunicare eficientă și consultare eficientă cu restul societății. Vă rog să vedeți Guvernul acesta nu așa cum am înțeles că unii au interpretat — 'Deci lor nu le pasă de noi, de Parlament, pentru că sunt învestiți și or să se ducă să discute cu societatea civilă'. Vă propun să folosiți acest Guvern tehnocrat de un an de zile ca un mijloc, ca o platformă de comunicare între societatea civilă și clasa politică", a spus Cioloș, duminică, la Parlament, relatează Agerpres.

Citeşte şi:  E OFICIAL! Cum arată Guvernul lui Dacian Cioloş

Acesta a subliniat că nu are în intenție să "radă tot", adăugând că va menține ceea ce a fost bun în guvernarea trecută.

Citeşte şi:  Dacian Cioloș: Nu pot spune acum dacă sunt de acord cu majorarea cu 10% a salariilor bugetarilor

"Vreau să vă spun că nu este intenția mea de a veni pentru a rade tot și de a pune altceva în loc. Cred că astfel de momente ar trebui schimbate cu o abordare guvernamentală rațională, eficientă în actul de guvernare. Cam asta aș vrea să fac acolo. Deci, ceea ce a fost bun o să continuăm, dar ceea ce va trebui adaptat pentru mai multă eficiență în viitor, o să schimbăm. Însă acolo unde o să schimbăm, înainte să facem asta o să venim în fața grupurilor parlamentare pentru a avea discuții", a mai spus Cioloș.

Tag-uri: Dacian Cioloș, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ