Dacian Cioloș: Nu pot spune acum dacă sunt de acord cu majorarea cu 10% a salariilor bugetarilor

| 15 noi, 15:02

Premierul desemnat Dacian Cioloș a anunțat că nu poate să se pronunțe deocamdată dacă este de acord cu creșterea cu 10% a salariilor bugetarilor și că așteaptă să aibă o analiză a situației bugetului.

"Nu pot să vă spun până nu am o analiză a situației bugetului. (...) Nu am intenția să vin și să tai. În schimb, nici nu vreau să pun în pericol credibilitatea României", a declarat duminică Cioloș, la Palatul Parlamentului.

Citeşte şi:  E OFICIAL! Cum arată Guvern

Cioloş despre cabinetul propus

Am urmărit să aleg oameni cu competenţe, cu experienţă pe domeniul pe care l-am propus să îl conducă, oameni care vin din sectorul privat, din administraţie, oameni care activează în diferite organizaţii din societatea civilă, oameni care au idei. Am urmărit să avem şi un echilibru de genuri. Cred că este unul din rarele propuneri de Guvern care are cam o treime din membri propuşi femei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ