Dragoş Bucurenci, în cărţi pentru guvernul Cioloş

| 13 noi, 10:25

Guvernul tehnocrat prinde contur. Premierul desemnat și-a terminat discuţiile cu liderii partidelor parlamentare astfel că apar nume noi pentru Guvernul Cioloş. Potrivit unor surse EVZ ,Dragoş Bucurenci va fi noul ministru al Mediului.

Bucurenci a făcut parte din echipa comisarului european Corina Creţu până în vara acestui an. El este consultant şi trainer de comunicare, jurnalist şi activist civic, cu un MBA la Universitatea Stanford, în 2013.

Dragoş Bucurenci a fondat Asociația MaiMultVerde, una dintre cele mai cunoscute organizații ecologiste din România, a colaborat cu mai multe ziare și reviste și a realizat mai multe emisiuni de televiziune. În 2008, a apărut pe coperta revistei Esquire ca reprezentant al unui grup de "15 oameni care inovează, provoacă și schimbă lumea în care trăim".

În 2010, a fost una dintre vedetele care au concurat în cadrul celui de-al nouălea sezon al reality show-ului "Dansez pentru Tine".

Citeşte şi: Dacian Cioloş a încheiat negocierile cu partidele: "Voi păstra aceeaşi structură a Guvernului"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ