Dacian Cioloş, PRIMUL mesaj pe Facebook de când a fost desemnat premier. Când e gata lista miniştrilor

| 12 noi, 18:59

Premierul desemnat Dacian Cioloş a scris, joi, pe pagina sa de Facebook, spunând că, la sfârșitul acestei săptămâni, intenţionează să prezinte lista miniștrilor.

CITEŞTE ŞI: Ambasada Franţei elucidează misterul cetăţeniei lui Dacian Cioloş

"Vă mulțumesc tuturor pentru sutele de mesaje și pentru susținere. Zilele acestea am avut discuții consultative cu partidele politice. Lucrez la o echipă solidă, iar procesul de selecție a miniștrilor este în plină desfășurare. La sfârșitul acestei săptămâni intenționez să prezint lista miniștrilor, în vederea audierilor în comisiile parlamentare.", a scris Dacian Cioloş.

Fostul comisar european pentru Agricultură Dacian Cioloş a fost desemnat pe 3 noiembrie de către preşedintele Klaus Iohannis, pentru funcţia de premier al României.  Miercuri și joi, acesta a avut întâlniri cu liderii partidelor parlamentare — PNL, PSD, ALDE, UNPR, UDMR, PSRO, MP — pentru discuții despre noul Cabinet și despre programul de guvernare.


CITEŞTE ŞI: Dacian Cioloş, discuţii cu Traian Băsescu. Premierul desemnat speră să finalizeze lista cu miniştri la sfârşitul săptămânii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ