Primul SCANDAL în care este implicat Dacian Cioloş de când este premier

| 13 noi, 09:52

Ambasada Franţei la Bucureşti a infirmat că premierul desemnat Dacian Cioloş este şi cetăţean francez, deşi informaţia a stat pe site-ul instituţiei timp de câteva luni.

Ambasada Franţei la Bucureşti a infirmat joi ‘comentariile’ din ultimele zile potrivit cărora prim-ministrul desemnat, Dacian Cioloş, ar avea cetăţenie franceză.

‘Se pare că aceste comentarii se bazează pe textul unui discurs publicat pe site-ul Ambasadei Franţei cu ocazia unei recepţii, care a avut loc pe 5 martie 2015. Această recepţie nu a avut legătură cu domnul Dacian Cioloş, care de altfel nici nu a asistat la ea. În textul publicat pe site-ul Ambasadei, s-a menţionat, printre altele, în versiunea în limba franceză că domnul Dacian Cioloş este ‘cetăţean româno-francez’ iar în versiunea în limba română că domnia sa are dublă cetăţenie. Această informaţie a fost eronată. Domnul Dacian Cioloş nu are cetăţenie franceză’, explică reprezentanţii ambasadei într-un comunicat transmis AGERPRES.

Reprezentanţa diplomatică menţionează că textul respectiv a fost şters joi de pe site.

‘Ambasadorul Franţei regretă difuzarea unei informaţii inexacte şi utilizarea acesteia cu scopul de a crea controversă. Ambasadorul prezintă scuzele sale cele mai sincere domnului Dacian Cioloş, prim-ministru desemnat de către preşedintele României, domnul Klaus Iohannis’, transmite ambasada.

CITEŞTE ŞI Soţia noului premier Dacian Cioloş, ACUZE GRAVE la adresa României

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 noi, 23:34
Cristina
Cum poti face bani!
Cum poti face bani! Oferim tuturor, in premiera absoluta, un exceptional curs care va invata cum poti face bani! Cursul este absolut GRATUIT si va invata simplu si rapid cum poti face bani! Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, cunostinte minime de lucru cu documente word si pdf. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]
14 noi, 21:11
Adelina
Castigati imediat,din prima luna!Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi,pentru o activitate usoara,part-time sau full-time,la alegere.Oferim si cerem seriozitate maxima.Se lucreaza de acasa si oferta este valabila pentru toata tara.Daca doriti informatii,ne gasiti la adresa de email:[email protected]
14 noi, 13:27
Putzik Strull
Mouje pana la capat
Cititi publicatiile "Adevarul sionist holding". Publicand informatii obiective si documentate, dar care nu corespund "adevarului" decretat de jydowi, veti fi banat permanent
14 noi, 02:18
un roman mai prost
se asemana cu pupila lui El Duce, e pe interes ,interes strain cum zice strada, Legea impropietariri, strainilor cu paminturile agricole ale Romaniei, ce credeti ca ajuns derjeaba sol de colonie la Inalta Poarta. ba mason e , cavaler in ordin e ?Ca atunci e clar si securist si mason, este clar cine conduce Romania din umbra.
13 noi, 23:30
dan
Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie imediat, acum, de colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna. Atentie, cerem seriozitate maxima! Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ