CTP îl desfiinţează pe Iliescu: Şi-a neglijat tratamentul

| 25 apr, 10:38

Editorialistul Cristian Tudor Popescu l-a criticat pe fostul presedinte Ion Iliescu pentru afirmatiile sale privind aprobarea unor centre CIA in Romania. CTP considera ca aceste afirmatii pot face rau Romaniei, mai ales in contextul tensiunilor cu Rusia si amenintarilor teroriste la nivel european. CTP sugereaza ca Iliescu ar trebui sa fie mai atent la tratamentul pentru memorie si luciditate.

„Nu pot să spun, din păcate, altceva despre domnul Iliescu decât că şi-a neglijat, probabil, tratamentul cu Ginkgo Biloba (tratament folosit, printre altele, pentru o memorie mai bună, n.r.). Altceva ce poţi să spui? Indiferent de câte s-au spus şi se vor mai spune despre Ion Iliescu, inclusiv de către mine, l-am considerat o persoană responsabilă, adică o persoană educată în spiritul naţionalismului, fie şi ceauşist, care nu scoate porumbei pe gură. Şi nu scoate bufniţe pe gură, cum a scos acum. Ăsta nu mai e porumbel, e bufniţă”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

„De ce a simţit nevoia să sară din baie domnul Iliescu, cu această declaraţie, acum? De ce acum, când avem situaţia pe care o avem, din ce în ce mai tensionată, cu Rusia? Când în Ucraina se întâmplă ce se întâmplă? Când zona e din ce în ce mai complicată, se apucă domnul Iliescu să ne spună că el a aprobat un centru CIA”, a mai comentat acesta.

„Declaraţia corectă din punctul ăsta de vedere a făcut-o fostul preşedinte Traian Băsescu, care a spus aşa, expressis verbis (explicit, n.r.): „Nu există probe în legătură cu prezenţa unor centre CIA pe teritoriul României”. Nu există probe, a spus domnul Băsescu. N-a spus „nu există”. Nu şi-a asumat o asemenea frază. A spus „nu există probe”. Dacă nu există probe, nu avem ce discuta şi mergem mai departe. De ce se apucă domnul Iliescu să emită această frază fără să i-o ceară nimeni? Care poate crea probleme României în contextul terorismului şi aşa mai departe”, a mai afirmat Cristian Tudor Popescu.

„Dacă ar exista o astfel de situaţie - cu condiţia să nu fi participat vreun ofiţer român, fie SRI, fie alt serviciu, fie armată, la ce s-ar fi putut întâmpla, dacă ar fi fost cazul, în astfel de centre CIA. Dacă aşa ceva nu s-a întâmplat şi eu cred că nu s-a întâmplat, dar nu pot să afirm asta cu siguranţă - atunci avem o problemă. Dar dacă nu, să se războiască Congresul american, Bruxelles-ul şi cine mai doreşte cu CIA, domnule. Nu să pună România în discuţie pentru că a dat cheile de la apartament aliatului strategic principal al României”, a mai spus jurnalistul.

„Dar, oricum, domnul Iliescu poate ar trebui să-şi urmeze mai atent tratamentul, pentru că nu ştiu cum poate justifica această declaraţie. E iresponsabilă această declaraţie. Nu avea de ce să o facă. Sfârşit”, a întărit acesta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 apr, 12:53
Andrei
Munceste de acasa!
MUNCESTE DE ACASA!

Instruire gratuita oferita de firma, sub forma unor cursuri oferite prin mail.
Contract legal oferit din start!
O afacere in FRANCIZA ALTERNATIVA .
Fara a necesita cunostinte avansate IT.
Se lucreaza de acasa, part-time/full-time.
Minim 18 ani.
Fii propriul tau sef.
Cu perseverenta, poti obtine 300 Euro lunar sau chiar mai mult.
Pentru mai multe detail TRIMITE ‘’INFO’’ la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ