Cum minte Iohannis fără rușine legat de traseismul politic

| 21 oct, 2014

Românii primesc încă o dovadă a ipocriziei liderului liberal, care una declară și alta face. Pe întreaga perioadă în care Ordonanța primarilor își făcea efectele, Klaus Iohannis a pozat în cavalerul integrității, în timp ce, din umbră, partidul său a negociat atragerea de aleși locali din alte formațiuni.

Din momentul în care Executivul și-a anunțat intenția de a emite o Ordonanță de Urgență care să le permită aleșilor locali să activeze în alte partide decât cele pe lista cărora fuseseră aleși pentru a pune capăt blocajelor existente la nivelul administrației publice locale, Klaus Iohannis a inițiat o adevărată campanie de atac la adresa actualei coaliții guvernamentale. Candidatul ACL la alegerile prezidențiale a susținut în repetate rânduri că actul normativ este o „eroare mare” prin care se aprobă „migrația politică” a primarilor.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Primarii care vor cădea în capcana ordonanţei privind migraţia riscă să-şi piardă mandatul

După ce a respins Ordonanța primarilor, edilul Sibiului a declarat că PNL nu va primi niciun ales local votat pe lista altui partid. "Am luat împreună, în ACL, decizia: pur și simplu nu vom primi primari și consilieri care vor să migreze de la oricare partid la noi, fiindcă noi dezavuăm de principiu un astfel de traseism", declara Klaus Iohannis pe 29 august, la Slatina.

În ciuda poziției ferme și vehemente prin care condamna ordonanța de urgență sau declara că refuză să primească aleși locali, liderul liberal se pare că s-a răzgândit între timp, din moment ce PNL a acceptat înscrierea unor asemenea persoane. Spre exemplu, la începutul lunii octombrie, baronul liberal Mircea Moloț, președintele Consiliului Județean Hunedoara a anunțat cu surle și trâmbițe că a reușit să îl aducă în PNL pe Petru Mărginean, primarul municipiului Deva și liderul filialei PC Hunedoara. Pe lângă Petru Marginean, în formațiunea liberală au mai fost primiți și fostul şef al PRM Hunedoara şi primar al comunei Şoimuş, Mihai Irimie, dar și fostul şef al PPDD Hunedoara şi viceprimar al Devei, Marian Muntean. În total, numai în județul Hunedoara, Klaus Iohannis a primit în partid doi primari, șase consilieri județeni și 75 de consilieri locali.

Românii primesc astfel încă o dovadă a ipocriziei liderului liberal, care una declară și alta face. Pe întreaga perioadă în care Ordonanța de Urgență își făcea efectele, Klaus Iohannis a pozat în cavalerul integrității, în timp ce, din umbră, partidul său a negociat atragerea de aleși locali din alte formațiuni. Mai mult, președintele PNL a depus chiar și o plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea, pentru un act normativ de care partidul său s-a folosesit din plin.

Citeşte şi: Klaus Iohannis – ce este permis „kaiserului” nu le este permis şi muritorilor de rând?

Acțiunile și declarațiile liderului liberal în privința OUG 55 arată adevărata față a lui Klaus Iohannis. Liderul liberal îi minte pe români fără niciun menajament pentru a-și duce la îndeplinire propriile planuri. Ceea ce este și mai grav în raport cu  întreaga serie de declarații ale liderului liberal vizavi de migrația politică este faptul că liderul ACL afirma înainte de debutul campaniei electorale că ar putea chiar boicota alegerile prezidențiale din cauza respectivei Ordonanțe de Urgență. Între timp, actul normativ și-a produs efectele iar liberalul a fost cuprins de amnezie, uitând o dată în plus angajamenele asumate public. Întregul comportament al liderului ACL arată că acesta nu merită să fie ales președinte al României din moment ce îi minte pe români fără ezitare, nefurnizând astfel nici o garanție că își va respecta promisiunile făcute în campania electorală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 oct, 2014
Mirela Palada
in sfarsit Monica a ajuns la PSD
"Din pacate, cand te gandesti la Roberta Anastase, la Monica Iacob Ridzi, la Elena Udrea, la Sulfina Barbu, la Raluca Turcan - sunt doamne si domnisoare in politica promovate de Traian Basescu care comit consecvent fapte de natura penala, deturneaza bani publici, se imbogatesc din bani publici, totul sub protectia lui Traian Basescu", mai spunea Victor Ponta.
oct 2014-Monica si sotul sau s-au transferat la PSD

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ