Diana Şoşoacă a cerut ordin de protecţie împotriva soţului, pe care-l acuză că a agresat-o fizic şi emoţional

| 02 apr, 18:40


Senatoarea Diana Şoşoacă îşi acuză soţul că a agresat-o emoţional şi fizic, fiind emis ordin de protecţie. Bărbatul nu s-a prezentat la Poliţăie pentru montarea brăţării electronice, fiind căutat de poliţişti.

 

”La data de 02 aprilie 2024 Poliţia Capitalei- Secţia 6 a fost sesizată direct de către o femeie cu privire la faptul că soţul său o agresează din punct de vedere emoţional, fiindu-i creată astfel o stare de temere. Totodată, femeia a precizat că în trecut, soţul său a agresat-o şi fizic”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.
Sursa citată a precizat că fost întocmit formularul de evaluare a riscului, context în care a fost emis un ordin de protecţie provizoriu.
”De asemenea, victima şi-a exprimat acordul cu privire la montarea unei brăţări de monitorizare electronică în sarcina bărbatului. Având în vedere faptul că bărbatul nu s-a prezentat la sediul secţiei pentru montarea sistemului de monitorizare, poliţiştii au demarat verificările, în vederea depistării acestuia”, a mai transmis sursa citată.
Poliiştii au întocmit un dosar penal pentru ameninţare şi hărţuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, şi s-au sesizat din oficiu şi cu privire la săvârşirea infracţiunii de încălcarea unei măsuri dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu, emis anterior.
Surse judiciare au precizat că femeia care a reclamat agresiunea este senatoarea Diana Şoşoacă.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ