Director în Ministerul Sănătății, reținut pentru luare de mită

| 28 aug, 09:43

Procurorii DNA au reținut-o vineri pe Mihaela Ela Udrea, șefa Direcției Politica Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din cadrul Ministerului Sănătății, pentru 6 infracțiuni de luare de mită, dintre care 2 în formă continuată.

Potrivit unui comunicat al DNA, Mihaela Ela Udrea a primit în biroul său din cadrul Ministerului Sănătății, de la un număr de șase persoane, sume de bani și produse cosmetice, în legătură cu îndeplinirea atribuțiilor sale de serviciu, legate de avizarea unor puncte de lucru farmaceutice. 
"În același context, la data de 27 august 2015, procurorii anticorupție au procedat la constatarea infracțiunii flagrante, asupra inculpatei fiind găsită suma de 2.000 lei. Cu ocazia percheziției, în biroul inculpatei au fost găsite mai multe plicuri ce conțineau suma de aproximativ 4.000 lei și mai multe produse cosmetice", se arată în comunicat.

Şefa Direcției Politica Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ