Dosarul Băsescu-Bercea. Singurul care a fraternizat, la propriu, cu clanul Bercea este chiar Traian Băsescu

| 28 iun, 2014

Dosarul Băsescu- Bercea. Ca o placă zgâriată, Traian Băsescu repetă papagalicește cele câteva lozinci în a căror valoare de fapt nu a crezut niciodată și cu a căror ipocrizie evidentă și-a înfuriat concetățenii.

Dosarul Băsescu-Bercea. Sfidând cel mai elementar bun-simț dar și eforturile susținute ale țării noastre pe parcursul european din ultimele două decenii, sfidând deopotrivă vocea și autoritatea unui Parlament care-l somează să renunțe și să-și depună mandatul (simbolic având în vedere scurtul răstimp rămas până la încheierea acestuia), Traian Băsescu nu numai că insistă să-și compromită țara, mergând în acest context la Consiliul European, la Bruxelles, dar sfidează întreaga națiune română. O face în stilul binecunoscut, neserios și miștocar, aruncând peste umăr, de pe scara avionului, o calomnioasă și revoltătoare batjocură în obrazul tuturor cetățenilor acestei țări. Traian Băsescu declară cu revoltătoare seninătate că declarația adoptată prin votul a peste 300 de parlamentari români prin care forul suprem legislativ al țării îi cere demisia, este o acțiune de intimidare a Justiției, ba mai mult, că ar fi dovada că Parlamentul a ”fraternizat cu Clanul Bercea”!

Asta în contextul unei Românii în care acuzații din ce în ce mai grave, referitoare la intimidări ale magistraților, despre îngroparea unor dosare și înlăturarea unor procurori din anchete sau succedat într-un ritm alarmant din 2005 și până în prezent.

Traian Băsescu, cel care prin propria sa familie a fraternizat la propriu, de ceva vreme, cu ceea ce numește acum cu dispreț și furie ”Clanul Bercea”, consideră că poate sfida pe oricine, oricum, până în ultima clipă. Un președinte nedorit în proria sa țară, s-a deplasat inutil la un summit european unde nu l-a vrut nimeni. Singurul răspuns potrivit unei asemenea insulte grave, ca cea pe care Băsescu a aruncat-o în obrazul românilor și Parlamentului, ar fi fost ca în timp ce acesta încerca disperat să schimbe două vorbe cu politicienii europeni care fugeau de el ca dracu de tămâie, pe holurile de la Bruxelles, poporul rămas acasă să-i fi schimbat yala de la Palatul Cotroceni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 iun, 2014
Azorel
Tolomac
Cine estiu mai Andrei Rahatzel de caine Pop , sa vorbesti in numele poporului roman ?
29 iun, 2014
Bog Liviu
Artistic raspuns, dar corect !
29 iun, 2014
Nichita
Ha ha ha
Adica....rad ingretosate cancelariile din UE de votul parlamentarilor romi (ca-mi e scarba sale zic romani ) pentru demisia presedintelui si voi vedeti....invers? Ha ha ha....Un lucru bun a facut Basescu in acesti 10 ani! A intarit justitia iar....rezultatul? Faceti pe voi de frica deja....si dati cu rahat in ventilator,sa mai manjiti si pe altii....
29 iun, 2014
liviu
Artistic raspuns, dar corect !
29 iun, 2014
hey
Rromul si tzuica
Nu se intelege inca faptul ca suntem exploatati (furati si nenorociti) de securisti si tzigani? Securistii ii fura pe tzigani, iar tziganii ne fura pe noi romanii cu voia si complicitatea securistilor! Simplu, nu? Basi nu face exceptie de la acest ciclu "natural" al hotiei organizate. Parlamentul a facut BINE cerandu-i sa plece, intrucat nu mai ofera nici o garantie nimanui, mai ales poporului pe care pretinde ca-l reprezinta, nici uman si nici politic! BRAVO PARLAMENT ROMAN!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ