Dosarul deputatului fugar MARKO ATTILA nu mai e la Camera Deputaţilor. Ce s-a întâmplat

| 09 mar, 16:27

Secretarul Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că dosarul lui Marko Attila Gabor nu se mai află la Parlament.

Astfel, la finalul ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu a declarat că dosarul lui Marko Attila a fost restituit Ministerului Justiției, potrivit evz.ro.

„Am avut o scrisoare din partea Comisiei juridice ca urmare a unei solicitări din partea domnului Marko Attila Gabor prin care Comisia juridică răspunde că solicitarea a privit dosarele care au fost la Parlament. Comisia juridică, prin preşedintele său, a spus foarte clar că aceste dosare au fost restituite la Ministerul Justiţiei, mai ales că ştim foarte bine – comisia a şi dat un aviz favorabil – şi nu le mai au la dispoziţie. Procedura prevede ca, în momentul în care comisia îşi face raportul prin proces verbal, dosarele sunt restituite. Documentele nu mai sunt la Camera Deputaţilor. Dacă domnul deputat dorea să le vadă, trebuia să vină în termenul legal convenit de către Comisia juridică”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: Deputatul FUGAR emite pretenţii în privinţa arestării sale. Scrisoarea trimisă către Parlament

În urmă cu două săptămâni, deputatul UDMR Marko Attila Gabor a trimis Biroului permanent al Camerei Deputaţilor o scrisoare în care solicită să i se trimită cererea ministrului Justiţiei privind încuviinţarea arestării sale preventive şi dosarul său.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ