Dragnea: O participare în alegeri pe liste comune PSD-UNPR poate să fie o soluție bună

| 06 oct, 23:55

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a apreciat marți seara că o participare în alegeri pe liste comune PSD-UNPR "poate să fie o soluție bună pentru că este important pentru România ca stânga să fie foarte bine conturată".

"Am făcut declarații publice în care am spus că Alianța de centru-stânga PSD-UNPR, înființată mai demult, trebuie să devină mult mai importantă, să fie mult mai prezentă. Cred că, până la 1 decembrie, avem suficient timp să decidem, să negociem. După Congres, vom purta aceste negocieri. Eu cred că o participare în alegeri pe liste comune PSD-UNPR poate să fie o soluție bună pentru că este important pentru România ca stânga să fie foarte bine conturată. Fiind amândouă partide de stânga, cred că e bine pentru sănătatea politică din această țară", a declarat Dragnea, la România TV.

El a adăugat că relația pe care PSD o are cu formațiunea condusă de vicepremierul Gabriel Oprea este "una corectă", UNPR fiind "un partener de nădejde" pentru social-democrați.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 oct, 07:52
Paul
Cea mai sellecta oferta!
Cea mai sellecta oferta! Urgent avem nevoie de colaboratori part-time in cel mai sellect si mai serios program de castigat bani la domiciliu, in timpul liber. Cerem dorinta de a invata ceva nou si seriozitate. Oferim indrumare pas cu pas, instruire gratuita de cea mai buna calitate si contract care va garanta plata comisioanelor. Solicitati acum detalii la adresa de email:

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ