Dragnea: Protestul transportatorilor e generat de cauze obiective; sunt total nemulţumit de modul cum a lucrat ASF

| 17 dec, 13:45

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că protestul transportatorilor este generat de cauze obiective, adăugând că este total nemulţumit de modul în care a lucrat ASF pe domeniul poliţelor de asigurare RCA, potrivit Agerpres.

"Sigur se poate face ceva. Eu sunt total nemulţumit de modul cum a lucrat ASF-ul. Am înţeles că acum vorbesc să facă nişte controale, să facă un audit, să facă verificări. Şi totul se va face sub presiune. Cine i-a oprit să facă acest lucru mai demult? Pentru că informaţiile erau, nemulţumirile erau. Faptul că transportatorii au blocat Bucureştiul este generat de cauze obiective. Oamenii aceştia au dreptate, nu a făcut nimeni o verificare serioasă. Eu cred că ASF ar trebui să se gândească la gradul de suportabilitate al asiguraţilor, să se gândească mai puţin la cei care asigură. (...) Nu e corect că s-a ajuns în situaţia aceasta", a afirmat preşedintele PSD, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al formaţiunii, întrebat despre protestele transportatorilor. 

Liviu Dragnea şi-a exprimat speranţa ca Executivul să se implice în găsirea de soluţii pentru rezolvarea situaţiei, adăugând că Parlamentul este deschis la orice analiză. 

Transportatorii rutieri protestează joi în faţa Guvernului, între orele 9,30 - 15,00. O delegaţie a transportatorilor a fost chemată la discuţii, la Guvern, cu reprezentanţi ai asiguratorilor şi ai Executivului. 

Conform unui comunicat al Executivului, vicepremierul Vasile Dîncu, Violeta Alexandru - ministrul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic şi vicepreşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară, Cornel Coca Constantin, au început discuţiile cu reprezentanţi ai asociaţiilor de transportatori şi cu cei ai asiguratorilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 dec, 14:14
palada pufosul
printre alte rude,frati,nepoti,veri,cumnate,la ASF se afla si o valoare,platita cu peste 5000 euro pe luna
este sotia consilierului pe economie al lui Ponta:Socol
Socol i-a fost ca un al doilea tata tanarului Hrebenciuc,alta somitate...ce-i drept da cu subsemnatul pe la DNA,dar asta este ca o regula la pesedisti
eu propun s-o punem pe dansa in locul lui MIsu..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ