Dragnea: L-am căutat pe Victor Ponta, nu mi-a răspuns, nu știu dacă e în țară

| 17 dec, 15:24

Președintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, joi, că la sfârșitul acestei săptămâni are o întâlnire informală cu șefii de organizații județene ai partidului, la care l-a invitat și pe fostul premier Victor Ponta, numai că acesta nu i-a răspuns la telefon și nu știe dacă este în țară.

"La fiecare sfârșit de an, noi ne-am întâlnit cu președinții de organizații. Este o întâlnire informală, nu are caracter oficial, nu se decide nimic, pur și simplu discuții libere despre ce s-a întâmplat în 2015", a precizat Dragnea, întrebat în legătură cu întâlnirea informală de la Turnu Măgurele.

Întrebat dacă l-a invitat și pe Victor Ponta la această reuniune, Dragnea a spus că fostul premier nu i-a răspuns la telefon.

"L-am căutat ieri pe Victor Ponta, l-am căutat de câteva ori la telefon, nu mi-a răspuns, nu știu dacă este în țară, dar l-am căutat și eu și mai mulți colegi. Am vrut să-l invit și astăzi la bradul de Crăciun și am vrut să-l invit și acolo. Victor a participat cu mine la toate întâlnirile informale pe care le-am făcut în ultimii cinci ani de zile, era firesc, îmi pare rău că nu a fost aici", a adăugat Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 dec, 11:19
palada pufosul
nu-l mai cautati o perioada....lucreaza la un nou doctorat
il va da in China,pe iahtul lui Iacov

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ