„Dreptate până la capăt” – un site care numără ilegalitățile din guvernarea PDL

| 16 ian, 2014

47 de sesizări către organele judiciare în urma unor rapoarte ale Corpului de control al primului-ministru, conținând peste 300 de posibile fapte penale săvârșite în perioada guvernării PDL, așteapă de luni întregi și chiar de mai bine de un an răspuns de la organele de anchetă cărora le-au fost adresate.

”In perioada mai 2012 - decembrie 2013, in urma rapoartelor Corpului de control al primului-ministru, s-au realizat 47 de sesizari catre organele de urmarire penala, in legatura cu 334 de posibile fapte penale”, arată nou lansatul site www.dreptatepanalacapat.ro.

”Exista rapoarte finalizate si in urma cu un an si sase luni, dupa cum se poate vedea in tabelul de mai jos. Majoritatea sesizarilor au o vechime mai mare de doua luni (fiind distribuite pe parcursul intregului an 2013, dar si pe perioada anului 2012, incepand cu luna iunie) si, cu toate acestea, nu exista inca raspunsuri cu privire la niciuna din cele 334 posibile fapte penale constatate in rapoartele Corpului de control”.

Institutiile vizate de aceste plangeri sunt din cele mai diverse, printre ele aflandu-se Complexul Energetic Oltenia, CNAS, Hidroelectrica, RADET, RATB, Posta Romana, CNADNR, mai multe primarii din tara, precum si mai multe ministere importante - iar posibilele fapte penale semnalate au fost realizate in anii anteriori guvernarii USL.

Pagina include și un tabel cu toate sesizările făcute în timpul guvernării USL cu privire la presupuse fapte penale ce au avut loc în timpul Guvernului PDL. Tabelul conține și numărul de zile care a trecut de la sesizarea organelor abilitate și până astăzi, fiind vorba și de plângeri care datează de un an și jumătate și care nu au primit o rezolvare din partea celor îndrituiți să le cerceteze.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ