Dumitru Iliescu: Sunt plecat din ţară, dar nu mă sustrag organelor de anchetă

| 20 oct, 2014

Fostul şef al Serviciului de Pază şi Protecţie, Dumitru Iliescu, cel care l-ar fi avertizat pe Viorel Hrebenciuc că este interceptat, nu se află în prezent în ţară. El a declarat pentru România TV că nu intenţionează să se sustragă anchetei.

Dumitru Iliescu a declarat telefonic că a fost contactat de un ofiţer de la DNA, căruia i-a spus că este plecat la Paris, dar nu pentru a se sustrage anchetei. De asemenea, el a mai spus că a pornit spre ţară, cu scopul de a se pune la dispoziţia organelor de anchetă.

"Da, sunt plecat din ţară, dimineaţă m-a sunat de la DNA un subcomisar de poliţie şi mi-a zis că mă invită la ora 12:00 la DNA. I-am răspuns că nu sunt în ţară, că sunt plecat la Paris şi m-a întrebat când revin în ţară. Şi i-am spus că sâmbătă cred că revin în ţară, dar dacă e o problemă, să mă anunţe, să mă contacteze. Mi-a spus că nu e nevoie. După aceea, m-au contactat acum, mi-au spus că la domiciliul meu se derulează o percheziţie şi să trimit un avocat. Nu sunt plecat din ţară în sensul de a mă sustrage organelor, dar acum am pornit spre ţară, pentru a mă pune la dispoziţia lor", a spus Iliescu, pentru România TV.


Citeste mai mult pe RTV.NET.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ