Ion Iliescu, despre Viorel Hrebenciuc: Nu l-aş crede atât de naiv şi de neiniţiat

| 20 oct, 2014

Viorel Hrebenciuc nu ar fi atât de „naiv și de neinițiat”, consideră președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, care a comentat cele mai recente ştiri despre Viorel Hrebenciuc. Fostul șef de stat a adăugat că nu cunoaşte detalii cu privire la discuţia dintre Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova.

"Nu l-aş crede atât de naiv şi de neiniţiat pe Viorel Hrebenciuc să se angajeze cu asemenea chestii. O chestiune atât de serioasă cum este şefia PSD nu se rezolvă cu influenţe individuale ale unuia sau ale altuia“, a declarat Ion Iliescu potrivit Adevărul.

Dan Şova este urmărit penal pentru trafic de influenţă după ce i-ar fi spus lui Viorel Hrebenciuc că va interveni pe lângă ministrul Justiţiei să iniţieze un proiect de lege având ca obiect abrogarea art. 13 din Legea nr. 78/2000.

Citeşte şi: CTP: Hrebenciuc, un taliban al corupţiei. Dacă îl trimiţi în deşert ar corupe şi cămilele


Acest articol prevede că „fapta persoanei care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, de a folosi influenţa ori autoritatea sa în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite”.

În schimb, Viorel Hrebenciuc i-ar fi promis lui Dan Şova că va convinge mai mulţi membri PSD, aflaţi în sfera sa de influenţă, să îl susţină pe acesta să ajungă şef al partidului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ